PROFESSIONALS

Aan de slag met SLIMMER

Informatie voor professionals die SLIMMER willen aanbieden

SLIMMER scholing

Professionals die SLIMMER willen aanbieden volgen eerst de SLIMMER scholing, bij voorkeur gezamenlijk met het begeleidingsteam. Na de scholing ontvangt u een certificaat en een licentie om SLIMMER te kunnen aanbieden.

Online startinstructie
Vanwege de coronacrisis bieden we op dit moment een online startinstructie aan.  Voorafgaand aan de startinstructie ontvangt u het draaiboek en toegang tot overig materiaal. De startinstructie is voldoende om de licentie van SLIMMER te krijgen en aan de slag te gaan.

Scholingsdata:

  • 27 aug van 10:00 - 12:00 uur - online
  • 24 september van 10:00 - 12:00 uur - online
  • 15 oktober van 10:00 - 12:00 uur  - online
  • 19 november van 10:00 - 12:00 uur - online
  • 10 december van 10:00 - 12:00 uur - online

Wilt u als groep deelnemen (min. 8 deelnemers), dan kunt u contact opnemen om gezamenlijk een datum te bepalen voor de online startinstructie.

De kosten voor de scholing/startinstructie en licentie gezamenlijk bedragen €200 per persoon. De licentie is geldig voor twee jaar. Professionals die de scholing hebben ontvangen en gecertificeerd zijn worden geregistreerd. Zorgverzekeraars kunnen deze registraties inzien.

Monitoring en evaluatie

De evaluatie en monitoring wordt uitgevoerd middels een instrument van het RIVM, dat in ontwikkeling is. Deelnemers aan het SLIMMER programma zullen gedurende een paar momenten tijdens het SLIMMER programma gemonitord worden.

Wachtkamerfilmpje

Op zoek naar een leuk filmpje om af te spelen in (bijvoorbeeld) de wachtkamer? Klik dan hier!